Swett Cycles (NL)
leverancier

Swett Cycles (NL)

Swett Cycles is een nieuwe leverancier van custom koersfietsen. Uit Zuid-Limburg met welluidende namen zoals de Val-Dieu en De Planck. Prachtige, stijlvolle fietsen met een bijbehorend stijlvol tenue.

omschrijving

Naast alle nieuwe merken fietskleding, zijn er tegenwoordig ook een heleboel nieuwe leveranciers van koersfietsen. Mijn favoriet is Swett Cycles. Om meerdere redenen. Ten eerste zijn de fietsen prachtig! Mooie frames, mooie designs (met veel ruimte voor jouw eigen ideeën) en aandacht voor detail. Daarnaast komen de fietsen uit mijn geboortestreek Zuid-Limburg. De fietsen zijn vernoemd naar lokale plekken zoals De Planck en Val-Dieu. Tenslotte is oprichter Peter-Paul een laatste reden om serieus na te denken over het aanschaffen van een Swett: de passie spettert van de man af!

Maar het draait op Strela.nl vooral om wielerkleding. Die levert Swett Cycles ook. Mensen die zulke fietsen kunnen ontwerpen, kunnen ook stijlvolle kleding ontwerpen. Het Swett Cycles tenue ziet er superstrak uit. De kleding is afkomstig van Bioracer, prima spul voor een prima prijs dus.

De kleding is te koop via www.swettcycles.com, daar is ook meer informatie te vinden over de fietsen. Omdat ze zo vet zijn, hieronder nog een paar kiekjes van deze monsters!

Copyright photos: Swett Cycles