Good Cycling (NL)
leverancier

Good Cycling (NL)

Good Cycling is opgericht door een fietskoerier en een endurance fietser uit Utrecht die graag gesoigneerd op de fiets zitten. Een match met Strela is gemaakt! Ze hebben een eigen kledinglijn voor mannen en vrouwen opgezet met een duidelijke eigen stijl. Heel vet!

omschrijving

Stomtoevallig liep mijn vriendin Nienke tegen Good Cycling aan. In Utrecht. Op minder dan 700 meter van ons huis. En ze zitten daar al een tijdje… :-s Maar goed, beter te laat dan nooit. Good Cycling is opgericht door een fietskoerier en een endurance fietser die graag gesoigneerd op de fiets zitten. Een match met Strela is gemaakt! Ze hebben een eigen kledinglijn voor mannen en vrouwen opgezet. Wat ik mooi vind is de focus die ze daarin hebben aangebracht: slechts een paar kledingstukken waar écht aandacht aan besteed is en die duidelijk bij elkaar horen. Een eigen Good Cycling stijl dus.

De materialen komen uit Italië en de kleding wordt vervaardigd in Polen. Tobias, een van de eigenaren, fietst heel veel en heeft alle materialen uitvoerig getest. Vooral over de zeem is hij erg tevreden. Topkwaliteit voor een schappelijke prijs dus! Maar vooral stijlvol, want daar is deze website voor opgericht. Kijk zelf maar:

Goodcycling01

Goodcycling02

Goodcycling03

Goodcycling04

Goodcycling05

Goodcycling06

Goodcycling07

Goodcycling08

Goodcycling09

Goodcycling10

Goodcycling11

Goodcycling14

En check die baselayers. Briljant!

Goodcycling12

Goodcycling13Copyright photos: Good Cycling

De kleding is voor een schappelijke prijs te koop in de winkel van Cycle Works aan de Weerdsingel WZ 18, vlakbij het centrum van Utrecht, of via goodcycling.nl. Cycle Works verkoopt ook andere kleding, onder andere van Maloja, fietsen (hele vette Kona’s) en je kunt er je fiets laten repareren door, volgens Tobias, de beste fietsenmaker van Utrecht en omstreken. Laat het Jean-Paul Dupree niet horen 😉