Cafe Coureur, Kortessem (BE)
leverancier

Cafe Coureur, Kortessem (BE)

Cafe Coureur is een aanrader. Om eigenaar Bart. Om de Cafe Coureur kleding. Om de andere kleding. Om de koffie. Om alles eigenlijk.

omschrijving

Cafe Coureur is nog niet zo lang geleden geopend in Kortessem, Belgisch Limburg. Eigenaar Bart Gregoor voorziet zijn gasten naast heerlijke koffie en dito Belgische bieren, ook van een groot aanbod aan stijlvolle fietskleding. Naast kleding van o.a. Café du Cycliste, Morvélo en Giro verkoopt Bart ook zijn eigen kleding. Bart heeft zelf gezorgd voor de ontwerpen, de shirts zijn gefabriceerd door Bioracer. Goede kwaliteit, een schappelijke prijs maar bovenal stijlvol!

Cafe Coureur1
Cafe Coureur2
Cafe Coureur3
Cafe Coureur4
Cafe Coureur5
Cafe Coureur6

Cafe Coureur7


Copyright photos: Cafe Coureur

Cafe Coureur ligt aan de Daaleindestraat 52 te Kortessem.

Bart heeft op zijn website een aantal routes uitgezet. Let op: Bart houdt erg van kasseien dus banden niet te hard oppompen. Hecht je minder waarde aan zelfkastijding, dan kun je de Haspengouw route rijden. Het landschap is even mooi, het wegdek wat vriendelijker. Vanaf B&B Le Petit Vélo in Hasselt rij je via Cafe Coureur een stuk van de Cristal Alken Classic om via Cafe Coureur en de geboortegrond van mijn vader (Godsheide) weer in Hasselt terug te keren.