• Back Camera

Over_Strela_top_slider

Over Strela

Over_Strela_center


Fietsen

is fantastisch!


De mooie plaatjes onderweg, de endorfine die je lichaam aanmaakt, het even echt weg zijn en ga zo maar door. Het is er bij mij min of meer met de paplepel ingegoten. Bij mijn vader is dat ook gebeurd. Mijn opa was een échte coureur. Hij is ook te zien op een aantal foto’s op deze website. Alleen fietsen, met mijn goede vrienden, met mijn vader, allerliefste moedertje, broertje, vriendin of andere mensen, het is altijd een feest.Opa popart


Flaneren

op de fiets


Ik kom uit Maastricht en in Zuid Limburg is het fietsen nog een groter feest. In Maastricht zijn mensen ook goed in ‘flaneren’ en ‘zien en gezien worden’. Mooie, stijlvolle kleding is de basis. Dat kan ook op de fiets. Vandaar dat ik stad-en-land en internet afstruin voor de meest stijlvolle wielerkleding. Bijzondere designs, kleuren en materialen, nieuwe en onbekende merken, lokale fietswinkels met eigen kleding. Die passie deel ik nu via strela.nl.

Strela

de naam


Oh ja, de naam: strela.nl. Het idee voor deze website is ontstaan tijdens een beklimming in Ligurië in Italië. Om eer te doen aan mijn favoriete vakantieland, het land van de mode en mijn voorouders (volgens een DNA-onderzoek van de website 23andme.com ben ik 0,1% Sardijns, geen grap!) heb ik mijn achternaam Vanstreels ‘veritaliaaniseerd’ naar Strela. Fantastico!
Opmerkingen?

stuur een bericht


Heb je tips over shirts, wielercafé’s of andere zaken? Of een vraag of opmerking? Stuur een bericht en ik neem contact met je op.


NAAM

E-MAIL

BERICHT